Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός με Ζαλγκίρις! Τρεις εκτός και δύο αμφίβολοι

Αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός με Ζαλγκίρις! Τρεις εκτός και δύο αμφίβολοι
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεση του τρεις παίκτες, ενώ δύο είναι αμφίβολοι.

Ο Ολυμπιακος θα παραταχθεί “μισός” στο αυριανό (6/4, 19:00) παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ. Όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση, οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και ΜακΛιν θα είναι σίγουρα εκτός, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κιμ Τιλί που δεν έχει προπονηθεί μετά το ματς με την ΑΕΚ και του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος πάντως χθες (4/4) έβγαλε μέρος της προπόνησης.

“Αναφορικά με τους τραυματισμούς, ειλικρινά είναι μια εβδομάδα που δεν πήγε καλά από πλευράς προετοιμασίας. Δεν είχαμε όλη την ομάδα στις προπονήσεις. Ο Πρίντεζης και ο Παπανικολάου είναι εκτός. Ο Τιλί ακόμα δεν έχει προπονηθεί, δεν ξέρουμε αν θα παίξει. Ο Μιλουτίνοφ έκανε ένα μικρό κομμάτι της προπόνησης, ο ΜακΛίν δεν θα παίξει, είχε δυο μέρες 40 πυρετό. Τα προβλήματα είναι μεγάλα. Αυτοί που θα μείνουμε θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις”, τόνισε σχετικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις