Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Απορρίφθηκε η καταγγελία του Παναθηναϊκού για Αγγελόπουλους και Ολυμπιακό

Ολυμπιακός

Η κίνηση του Παναθηναϊκού κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου για την ανακοίνωση που είχαν εκδώσει -με αφορμή τον αποκλεισμό των τεσσάρων διαιτητών της Euroleague από τους ορισμούς για τις εγχώριες διοργανώσεις- δεν προκάλεσε κάποια ποινή στους “ερυθρόλευκους”.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε βγάλει ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούσε την ΕΟΚ πως “… εξακολουθεί να είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης που εμμένει στον παράνομο αποκλεισμό των διεθνών διαιτητών της Euroleague από τις εγχώριες διοργανώσεις, κατά παράβαση, μάλιστα, της τελεσίδικης απόφασης του Ανώτατου Συμβουλίου Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ)”.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Ερυθρόλευκη»… επίθεση στην ΕΟΚ για τους διαιτητές του τελικού

Ο Παναθηναϊκός κατήγγειλε τους “ερυθρόλευκους”, τονίζοντας πως η ανακοίνωση υποκινεί πράξεις βίας και ζητώντας να επιβληθεί στους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο ετήσια απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο. Η κίνηση αυτή όμως… έπεσε στο κενό.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ

“1) Απαλλάσονται οι κ.κ. Παναγιώτης και Γεώργιος Αγγελόπουλος για την από 13.02.2018 δήλωση – ανάρτησή στην ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός (www.olympiacosbc.gr) και

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια ως άνω ανακοίνωση – ανάρτηση.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις