Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός! “Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικόπημα” – Ξεκινάνε τα πλέι οφ

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός! “Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικόπημα” – Ξεκινάνε τα πλέι οφ
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να κάνει λόγο για “πραξικόπημα. Ξεκινούν τα πλέι οφ, χωρίς να υπάρχει… αναμονή για τη δικαστική απόφαση του ΑΣΕΑΔ. Επικυρώθηκε η βαθμολογία.

Μπορεί στο θέμα της αναδιάρθρωσης να υπήρξε συμφωνία, αλλά η σημαντική διαφωνία στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ προέκυψε στο θέμα της έναρξης των πλέι οφ της Basket league.

Πλην της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο ΕΣΑΚΕ και οι υπόλοιπες ομάδες ζήτησαν την άμεση έναρξη των πλέι οφ, κάτι που έφερε την αντίδραση των “ερυθρόλευκων”.

Η πλευρά του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν δέχεται την έναρξη των πλέι οφ, προτού εκδικαστεί η προσφυγή της στο ΑΣΕΑΔ για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής και έφυγε -εν εξάλλω- από τα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν μαζί με τους Σκινδήλια, Μπαφέ, Σταυρόπουλο, πριν την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΕΣΑΚΕ.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για πραξικόπημα και υπογράμμισε: «Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους», φεύγοντας από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

Οι δηλώσεις του κ. Αγγελόπουλου

Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα. Αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Λένε άλλα τώρα. Ας ξεκινήσουν τα πλέι οφ μόνοι τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο τι θα γίνει. Υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, όπως των κ. Αγγελόπουλου και Γουλιέλμου. Οι υπόλοιποι μέσα και η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Σας είπα τι πάει να γίνει σήμερα. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο θέμα του ΑΣΕΑΔ. Δεν κάναμε συζήτηση για τη διαιτησία. Δεν μπορούμε να πορευόμαστε έτσι”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δόθηκε από τον ΕΣΑΚΕ, τα πλέι οφ της Basket League θα ξεκινήσουν το προσεχές σαββατοκύριακο, αφού επικυρώθηκε η βαθμολογία με ψήφους 13-1. Σημειώνεται πως από τον ΕΣΑΚΕ έγινε σαφές πως όποιος δεν κατέβει σε αγώνα πλέι οφ ανεξάρτητα από την αναδιάρθρωση υποβιβάζεται αυτομάτως.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις