Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αποχώρησε σφαδάζοντας ο Μιλουτίνοφ! Απίστευτη “γκίνια” στον Ολυμπιακό

Αποχώρησε σφαδάζοντας ο Μιλουτίνοφ! Απίστευτη “γκίνια” στον Ολυμπιακό
Intime

Δεν του πάει τίποτα καλά! 3:40′ πριν το Ολυμπιακός – Βιλερμπάν πάει για ημίχρονο, το ΣΕΦ “πάγωσε” με τον τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό. Το τελευταίο προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα των “ερυθρόλευκων” με τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποχωρεί τραυματίας.

Σε προσπάθεια για άμυνα 3:40′ πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, ο Μιλουτίνοφ γύρισε το δεξί του πόδι και έμεινε ξαπλωμένος στο παρκέ. Ο Σέρβος αποχώρησε για τα αποδυτήρια, υποβασταζόμενος και σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο Κώστας Παπανικολάου μόλις είδε την πτώση του Μιλουτίνοβ κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, δεν το πίστευε. Ο παίκτης του Ολυμπιακού αναχώρησε για το νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει εξετάσεις “μαγνητική”.

Να θυμίσουμε ότι εκτός μάχης στον Ολυμπιακό είναι οι τραυματίες Σπανούλης, Ρότσεστι και Χαραλαμπόπουλος, ενώ ασθενείς είναι οι Πολ και Ρούμπιτ. Πέραν αυτών, τα νέα αποκτήματα, Σακίλ ΜακΚίσικ και Ντουάιτ Μπάικς, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσο παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση μετεγγραφών της Euroleague.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις