Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αρης – Μπένσον: «Αισθάνομαι καλά για να παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Αρης – Μπένσον: «Αισθάνομαι καλά για να παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Γνώση για το νέο εργασιακό περιβάλλον του, αλλά και ετοιμότητα να αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, την Τετάρτη (4/10), για το Κύπελλο, απέναντι στον ΠΑΟΚ, κατέθεσε φτάνοντας σήμερα στη Θεσσαλονίκη για τον Αρη, ο Κιθ Μπένσον.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ, τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα για τους «κίτρινους», έφθασε στη συμπρωτεύουσα από τις ΗΠΑ, με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο, λίγο μετά τις 13.30 και στις δηλώσεις που έκανε σε εκπροσώπους του Τύπου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τόνισε εμφατικά πως: «Υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι, την Τετάρτη, το ξέρω! Δεν έχω βρεθεί ακόμη με την ομάδα, έκανα προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, αισθάνομαι καλά για να παίξω σε αυτό το πρώτο επίσημο ματς!».

Πρόσθεσε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Νιώθω καλά που είμαι εδώ, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Πήρα μια πρώτη γεύση, μέσω διαδικτύου, από τους οπαδούς του Αρη. Το NBA υπάρχει στο μυαλό μου, θέλω, όμως, από τη στιγμή που δεν είμαι εκεί, να είναι πετυχημένη η ομάδα στην οποία θα αγωνίζομαι. Αυτή η ομάδα, στην προκειμένη, είναι ο Αρης. Ανυπομονώ να γνωρίσω, να συνεργαστώ και να μάθω από τον κόουτς Γιαννάκη, μου έχει μιλήσει ο εκπρόσωπός μου για τα επιτεύγματά του. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα η συνεργασία με τον Αρη».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις