Πέμπτη, 30 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Άρης: Πήρε… ρεβάνς στο μπάσκετ! Με κατοστάρα “βούλιαξε” τους “κίτρινους” (video)

ΠΑΟΚ – Άρης: Πήρε… ρεβάνς στο μπάσκετ! Με κατοστάρα “βούλιαξε” τους “κίτρινους” (video)
ΦΩΤΟ intime

Μπορεί στο ποδόσφαιρο ο Άρης να “έσπασε” το αήττητο του ΠΑΟΚ, αλλά στο μπάσκετ ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε… ρεβάνς “διαλύοντας” τους “κίτρινους” με 101-84 στο ντέρμπι… παραμονής στην Basket League.

Άρης και ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν στη Basket League και “βολοδέρνουν” στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη του Δικεφάλου του Βορρά στην Πυλαία.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι στο παρκέ και πήραν… ηθική ρεβάνς και για τη χθεσινή ήττα στο ποδόσφαιρο, με το επιβλητικό 101-84 στο μπασκετικό ντέρμπι των δύο “αιωνίων” της Θεσσαλονίκης.

“Πυροβολώντας” από την περιφέρεια και με κορυφαίους τους Ανταμ Σμιθ (26 πόντους) και Σάνον Σόρτερ (23 πόντους), ο ΠΑΟΚ έκανε… πάρτι στο ματς, την ώρα που για τον Άρη ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς (19 πόντους) και ο Λευτέρης Μποχωρίδης (15 πόντους), “πάλευαν” να κρατήσουν τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν έτσι τις 4 νίκες στο πρωτάθλημα, αφήνοντας στις τρεις τους “κίτρινους” που συνεχίζουν να κινδυνεύουν με τον πρώτο υποβιβασμό της ιστορίας τους.

Τα δεκάλεπτα: 32-24, 57-47, 78-63, 101-84

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις