Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Άρης: Συγκινημένος ο Ιωαννίδης! “Αποθέωση” για την Πρωταθλήτρια ομάδα του 1979

Άρης: Συγκινημένος ο Ιωαννίδης! “Αποθέωση” για την Πρωταθλήτρια ομάδα του 1979
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΚΑΕ Άρης τίμησε στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα των ¨κίτρινων” με τον Πανιώνιο την Πρωταθλήτρια ομάδα του 1979, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του.

Ήταν η ομάδα που… άνοιξε το δρόμο προς την “αυτοκρατορία” του Άρη στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, μια χρονιά πριν την άφιξη του Νίκου Γκάλη στη χώρα μας και την εκτόξευση του αθλήματος.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανιώνιο στο “Nick Galis Hall”, η “κίτρινη” ΚΑΕ Άρης τίμησε την Πρωταθλήτρια ομάδα του Άρη το 1979 η οποία γνώρισε την “αποθέωση” από τους φίλους των “κίτρινων”. Ο… πρωτομάστορας εκείνης της ομάδας ήταν ο Γιάννης Ιωαννίδης, στην παρθενική παρουσία του στους πάγκους (σε ηλικία 34 ετών).

Ο “Ξανθός” ύψωσε τις γροθιές του μπαίνοντας στο παρκέ και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου, αλλά και την ιαχή “Να τοι οι πρωταθλητές”.

Εκτός του Γιάννη Ιωαννίδη, στο παρκέ του “Nick Galis Hall” βρέθηκαν οι Διαμαντής Σκόνδρας, Βασίλης Παραμανίδης, Σταύρος Χωλόπουλος, Χάρης Παπαγεωργίου, Στράτος Βαμβακούδης, Δημήτρης Νάστος, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Στέλιος Καλαντίδης, Διονύσης Ανανιάδης και μάλιστα φόρεσαν την Επίσημη Επετειακή Φανέλα της Χρονιάς του 1979

“Άρης για πάντα”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος τόνισε επίσης πως “πρωταθλητής είναι ο κόσμος”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις