Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άρης Θεσσαλονίκης: Ευχές μέσω video στον Νίκο Γκάλη! “Χρόνια πολλά Αξεπέραστε”

Άρης Θεσσαλονίκης: Ευχές μέσω video στον Νίκο Γκάλη! “Χρόνια πολλά Αξεπέραστε”
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΑΡΗΣ

Ο Νίκος Γκάλης έχει γενέθλια και ο Άρης Θεσσαλονίκης αρχικά του ευχήθηκε και στη συνέχεια ανάρτησε μια σειρά από video για να τιμήσει τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών για την ίδια την ομάδα, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Τα γενέθλια του Νίκου Γκάλη δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από την ομάδα με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του, τον Άρη Θεσσαλονίκης. Έτσι, η “κίτρινη” ΚΑΕ δημιούργησε και δημοσίευσε video με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, ευχόμενη χρόνια πολλά.

Οι ευχές στον Νίκο Γκάλη

“Χρόνια πολλά εξεπέραστε Νίκο Γκάλη! Η αθλητική οικογένεια του Νίκου Γκάλη, ο Άρης του εύχεται Χρόνια Πόλλα για τα σημερινά (23/07) του γενέθλια! Μαζί όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα ζήσουμε υπέροχες στιγμές τόσο του Νίκου όσο και του Άρη. Οι ευχές μας είναι από την καρδιά μας στο μεγαλύτερο αθλητικό θρύλο της χώρας!”

Τα video για τον Νίκο Γκάλη

Η αθλητική οικογένεια του Νίκου Γκάλη, ο ΑΡΗΣ του εύχεται Χρόνια Πόλλα για τα σημερινά (23/07) του γενέθλια! Μαζί, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα ζήσουμε υπέροχες στιγμές τόσο του Νίκου όσο και του ΑΡΗ. Οι ευχές μας είναι από την καρδιά μας στο μεγαλύτερο αθλητικό θρύλο της χώρας!#ARISBC #NikosGalis #HappyBirthday

Gepostet von ARIS B.C. am Sonntag, 22. Juli 2018

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις