Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αρμάνι – Πιανιτζιάνι: “Ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε σκοτώσει”

Αρμάνι – Πιανιτζιάνι: “Ο Παναθηναϊκός μπορεί να σε σκοτώσει”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο το βράδυ της Παρασκευής (21/12) στο ΟΑΚΑ, για την 14η αγωνιστική της Euroleague, με τον προπονητή της ιταλικής ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζιάνι, να πλέκει το εγκώμιο του “τριφυλλιού”.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες ύστερα από πέντε σερί ήττες, ενώ υποστήριξε ότι οι “πράσινοι” έχουν χτιστεί με υψηλούς στόχους.

“Είναι ένα περίεργο παιχνίδι. Εμείς  προσπαθούμε να βρούμε πάλι την χημεία μας και να διαχειριστούμε την επιστροφή του Νέντοβιτς με τον καλύτερο και τον ασφαλέστερο τρόπο. Ο Παναθηναϊκός έχει χτιστεί με υψηλούς στόχους. Κάνουν καλές αλλαγές στην άμυνα με τους ψηλούς, μπορούν να σε σκοτώσουν με τα σουτ των Λάνγκφορντ και Λοτζέσκι και υπάρχει ο Καλάθης, του οποίου η επίδραση ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ μεγάλη.

Πρέπει να μείνουμε κοντά στο σκορ. Πρέπει να έχουμε περισσότερη ενέργεια και θα χρειαστούμε την βοήθεια όλων των παικτών, ακόμα και αν κάποιος αγωνιστεί για δύο λεπτά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Αθήνα”, τόνισε ο Πιανιτζιάνι.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις