Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρνήθηκε το NBA για τον Ολυμπιακό! Η πρόταση που αποκάλυψε ο Τίμα

Αρνήθηκε το NBA για τον Ολυμπιακό! Η πρόταση που αποκάλυψε ο Τίμα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάνις Τίμα αποκάλυψε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό του είχε γίνει πρόταση για κανονικό συμβόλαιο στο NBA, αλλά ο ίδιος προτίμησε την επιλογή της Euroleague, εξαιτίας του μεγαλύτερου χρόνου συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να προσθέσει στο ρόστερ του τον Γιάνις Τίμα, παρά τον ανταγωνισμό και από το NBA, όπως τόνισε ο ίδιος ο Λετονός φόργουορντ, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την Μπασκόνια.

Ο διεθνής μπακσετμπολίστας υποστήριξε ότι δέχθηκε πρόταση για σταθερό συμβόλαιο στον “μαγικό κόσμο” από τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά χωρίς να έχει εξασφαλισμένη θέση στη 12άδα, γεγονός που τον έκανε να προτιμήσει την επιλογή των Πειραιωτών.

Η δήλωση του Τίμα

“Μου έγινε πρόταση φέτος το καλοκαίρι, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικοί για εμένα οι όροι που μου προτάθηκαν. Αν είναι να πάω στο ΝΒΑ, θέλω να παίζω. Σκέφτηκα ότι θα είμαι 12ος ή 13ος παίκτης. Η πρότασή τους, δηλαδή, δεν ήταν μόνο για το Summer League, αλλά με κανονικό συμβόλαιο. Ωστόσο, τελικά προέκυψε η περίπτωση του Ολυμπιακού και υπέγραψα εκεί”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις