Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

“Αστρονομικό” deal στην Τουρκία! “Ρίχνουν” 24 εκατ. ευρώ για τηλεοπτικά δικαιώματα

Τουρκία
ΦΩΤΟ twitter

Το τουρκικό μπάσκετ επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε κατακόρυφη άνοδο, με την Ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει μία νέα εμπορική συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων, ύψους 24 εκατ. ευρώ.

Την ώρα που το ελληνικό μπάσκετ αδυνατεί να βρει χορηγούς, στην Τουρκία τα χρήματα “ρέουν” άφθονα, με την τουρκική Ομοσπονδία να ολοκληρώνει ένα ακόμη σπουδαίο deal, που θα αποφέρει στις ομάδες 24 εκατ. ευρώ.

Η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου της Euroleague από την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Κώστα Σλούκα, αλλά και οι υπόλοιπες διακρίσεις του τουρκικού μπάσκετ τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξήσει και τον ανταγωνισμό εντός των συνόρων, ενισχύοντας έτσι και το “προϊόν” του μπάσκετ στη χώρα.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε λοιπόν και οικονομικά, με τον τηλεοπτικό σταθμό Tivibu Spor, να υπογράφει μία νέα συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών, αλλά και στα All Star Games και στο θεσμό του τουρκικού Κυπέλλου, έναντι 24 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία.

Η ανακοίνωση για το deal των τηλεοπτικών στην Τουρκία

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις