Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Basket League: “Μύλος” με τα πλέι οφ! Διαφωνία για το πότε θα ξεκινήσουν

Basket League: “Μύλος” με τα πλέι οφ! Διαφωνία για το πότε θα ξεκινήσουν

Δεν φαίνεται ότι βγήκε “λευκός καπνός” ούτε από τη δεύτερη συνάντηση των ομάδων της Basket League στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Άγνωστο το πότε θα πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ.

Στον ΕΣΑΚΕ υπάρχει η επιθυμία να οριστεί την προσεχή Τετάρτη (15/5) η έναρξη της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Basket League, αλλά επικράτησε διχογνωμία σχετικά με το αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ή όχι.

«Αγκάθι» στο να δοθεί «πράσινο φως» αποτελεί η προσφυγή του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την παράνομη κλήρωση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη διαφωνία πρωταγωνίστησαν και πάλι οι «αιώνιοι», οι οποίοι θα συναντηθούν στην πρώτη των πλέι οφ, με τον Ολυμπιακό να υποστηρίζει ότι μέχρι να βγει απόφαση από το ΑΣΕΑΔ δεν μπορεί να δοθεί εκκίνηση και τον Παναθηναϊκό να υπογραμμίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικά στα πλέι οφ και ότι περιμένει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για 40αρα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόταση του Ολυμπιακού για διακοπή του πρωταθλήματος απορρίφθηκε,  ενώ από τη συνεδρίαση αποχώρησαν εκνευρισμένοι οι άνθρωποι του Άρη αλλά κι ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος τα… έβαλε με τον Ολυμπιακό για την επιμονή του στην προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την παράνομη κλήρωση του Παναγιώτη Αναστόπουλου που “τρενάρει” την έναρξη των πλέι οφ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις