Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Basket League: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Λαύριο – “Κατρακυλάει” ο Άρης – video

Basket League: Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Λαύριο – “Κατρακυλάει” ο Άρης – video
ΦΩΤΟ intime

Στην 7η αγωνιστική της Basket League το Λαύριο συνέχισε να εντυπωσιάζει αφού έφυγε με τη νίκη και από την έδρα του Πανιωνίου και συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Το δικό του “δράμα” έζησε ο Άρης που συνετρίβη στη Λήμνο από τον Ήφαιστο και πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μεγάλες νίκες της Λάρισας και του Ρεθύμνου που “ανάσαναν” βαθμολογικά.

Με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και τον καταπληκτικό Ντεκοζί να οδηγεί την ομάδα, το Λαύριο επικράτησε 77-71 του Πανιωνίου πετυχαίνοντας την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα σε επτά αγώνες και συνεχίζει να κοιτάει… ψηλά αφού βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ήφαιστος Λήμνου “διέλυσε” τον Άρη, με 85-59, και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες. Μετά από αυτή την ήττα οι “κίτρινοι” “βυθίστηκαν” στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη μετά από πετά αγωνιστικές και με το μέλλον να προδιαγράφεται πολύ δύσκολο.

H Λάρισα ανέτρεψε διαφορά 12 πόντων και πήρε πολύ μεγάλο διπλό μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού, με 83-80, φτάνοντας στη δεύτερη φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα.

Το Ρέθυμνο σημείωσε τεράστια νίκη επί του Προμηθέα με 70-63 μια μεγάλη νίκη στο “Μελίνα Μερκούρη” και “ανάσανε” βαθμολογικά. Για τους Κρητικούς αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα για τους Πατρινούς η δεύτερη ήττα μετά από αυτή με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις