Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Basket League: Τελικοί ή… παράταση για το πρωτάθλημα!

Basket League: Τελικοί ή… παράταση για το πρωτάθλημα!
ΦΩΤΟ intime

Η ώρα για τα δεύτερα παιχνίδια στα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League έφθασε με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί το Περιστέρι και την ΑΕΚ να αγωνίζεται στην έδρα του Προμηθέα Πάτρας για το 2-0 στη σειρά και την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς της Basket League μετά τις νίκες τους στα πρώτα παιχνίδια της σειράς επί Περιστερίου και Προμηθέα Πάτρας.

Οι “πράσινοι” είναι το απόλυτο φαβορί μετά το επιβλητικό διπλό τους στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, την οποία και θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ (18:00, COSMOTE Sport 4) για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς.

Νωρίτερα όμως, στην Πάτρα αναμένεται ντέρμπι μετά και το συγκλονιστικό πρώτο ματς που χάρισε στην Ένωση τη νίκη στον πόντο, δίνοντάς της προβάδισμα έναντι της ομάδα του Γιατρά. Στις 17:00 (ΕΡΤ2)ο Προμηθέας θα ψάξει την ισοφάριση που θα φέρει και τρίτο ματς στην έδρα της ομάδα του Μπάνκι, η οποία από την πλευρά της θέλει να… ξεμπερδεύει από σήμερα με τους ημιτελικούς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις