Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Basketball Champions League: Στα… δύσκολα! Η κλήρωση των ομίλων για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Basketball Champions League: Στα… δύσκολα! Η κλήρωση των ομίλων για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Πραγματοποιήθηκε το… άτυπο τζάμπολ του φετινού Basketball Champions League, με την κλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Προμηθέας θα αντιμετωπίσουν αρκετά δύσκολους αντιπάλους, με την Ένωση να μπαίνει στο ίδιο γκρουπ με την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Η κάτοχος του Basketball Champions League, ΑΕΚ, τοποθετήθηκε στον τρίτο όμιλο μαζί με την Μπάμπεργκ (Γερμανία) του Νίκου Ζήση και τις Νίμπουρκ (Τσεχία), Ντιζόν (Γαλλία), Χάποελ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Φουενλαμπράδα (Ισπανία), Εσκίσεχιρ (Τουρκία) και μία ομάδα από τα προκριματικά.

Ο τρίτος της Stoiximan.gr Basket League, ΠΑΟΚ, θα παίξει στον δεύτερο όμιλο με Βενέτσια (Ιταλία), Τενερίφη (Ισπανία), Όπαβα (Τσεχία), Χάποελ Χολόν (Ισραήλ), Βόννη (Γερμανία) και δύο ομάδες από τα προκριματικά.

Ο τέταρτος της Α1 και πρωτάρης σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Προμηθέας, θα είναι στον τέταρτο όμιλο με Νεπτούνας (Λιθουανία) , Μπεσίκτας (Τουρκία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία), Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία) και μία ομάδα από τα προκριματικά.

Το πρώτο τζάμπολ στους ομίλους του Basketball Champions League έχει προγραμματιστεί για τις 9 Οκτωβρίου. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ προκρίνονται στους «16», όπου θα ακολουθήσουν διπλά ματς μέχρι και τα προημιτελικά, ενώ θα ακολουθήσει το Final Four της διοργάνωσης.

Να αναφέρουμε πως ο Άρης θα ξεκινήσει την προσπάθεια του για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις