Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Big Papa”! Στο πλευρό των πυροσβεστών ο Παπαγιάννης με μερίδες φαγητού [pic]

“Big Papa”! Στο πλευρό των πυροσβεστών ο Παπαγιάννης με μερίδες φαγητού [pic]

Η Ελλάδα προσπαθεί να μαζέψει τα.. κομμάτια της, μετά τις φονικές φωτιές που έπληξαν τη χώρα και ένας από τους αθλητές που έκανε κινήσεις για να βοηθήσει είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Πολλοί είναι οι εκπρόσωποι του αθλητισμού που προσπαθούν να βοηθήσουν εμπράκτως τους πυρόπληκτους της Αττικής, αλλά και αυτούς που έχουν δώσει και τη… ψυχή του για να απομακρυνθεί ο πύρινος εφιάλτης και να σωθούν πολλές ψυχές.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος προσφέρει στέγη σε πυρόπληκτους, ο Γιώργος Μπόγρης πήγε ο ίδιος στο Μάτι ,παρέμεινε εκεί για ώρες εκεί και βοήθησε ο ίδιος τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, προμηθεύοντάς τους με είδη πρώτης ανάγκης, ενώ τώρα ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαγιάννη να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού έσπευσε να βοηθήσει τους… ήρωες των ημερών! Ο Παπαγιάννης προσέφερε πολλές μερίδες φαγητού στους πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φλόγες, όπως γνωστοποίησε μέσω Facebooκ ο πυροσβέστης Γιάννης Βαρελάς.

Ο πυροσβέστης έγραψε πως “ο Γιώργος εκτός από παιχτούρα πάνω από όλα είναι άνθρωπος με αισθήματα . Μόλις έκανε δωρεά άπειρες μερίδες φαγητού για όλους μας . Γιωργαρα σε ευχαριστούμε”, ενώ συγχρόνως “ανέβασε” και την φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις