Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δεν αγωνίστηκε ο Αντετοκούνμπο! “Η ίδια ενόχληση που είχα το καλοκαίρι”

ΦΩΤΟ Reuters

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Σανς μέσα στο Φοίνιξ, αλλά το έκαναν χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το σχόλιο του “Greek freak” για τις ενοχλήσεις στο γόνατο του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η απουσία του από το συγκεκριμένο αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς οφείλεται στο ίδιο πρόβλημα που τον κράτησε εκτός Εθνικής Ελλάδας το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο “Greek freak” τόνισε πως απλά θέλει να είναι προσεκτικός και εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την κατάσταση του, λέγοντας πως θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι των Μπακς.

“Είναι η ίδια ενόχληση, αλλά νιώθω καλά. Απλώς προσπαθώ να είμαι προσεκτικός και να μην πάθω καμιά ζημιά. Η χρονιά είναι μεγάλη και θέλω να είμαι προσεκτικός. Θα ξεκουραστώ λίγο, θα κάνω λίγη θεραπεία και πιστεύω πως το Σάββατο θα παίξω με τους Τζαζ”, τόνισε ο Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς έκαναν και σχετικό ποστάρισμα

Απ’ τη μεριά του, ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ, ανέφερε: “Ο Γιάννης έχει παίξει πολλά λεπτά και είναι ακόμη νωρίς μέσα στη σεζόν. Γι’ αυτό και ο πάγκος μας θα πρέπει να είναι λίγο πιο σταθερός στην προσφορά του, για να δίνουμε περισσότερες ανάσες σε παιδιά όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Μίντλετον”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις