Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Δεν αλλάζει στάση ο Ολυμπιακός! Οι επιλογές των Πειραιωτών

Δεν αλλάζει στάση ο Ολυμπιακός! Οι επιλογές των Πειραιωτών

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αιφνιδιάστηκε από το γεγονός ότι κληρώθηκε ο Παναγιώτης Αναστόπουλος στο παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Προμηθέα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League. Δεν αλλάζουν στάση οι “ερυθρόλευκοι”, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα κατεβούν στο παιχνίδι.

Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, μετά την κλήρωση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ την προσεχή Τετάρτη (8/5), για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να κατέβει σε παιχνίδι που θα σφυρίξει ένας εκ των Μάνου, Παναγιώτου και Αναστόπουλου, οι οποίοι θεωρούνται «ανεπιθύμητοι», μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τους Πειραιώτες να μην φεύγουν από την πορεία που έχουν χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Ο Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Προμηθέα από τη στιγμή που σφυρίζει ο Αναστόπουλος, πράγμα που σημαίνει ότι αυριανό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ενδέχεται να είναι ιστορικό, καθώς από τη στιγμή που δεν θα κατέβει η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ την Τετάρτη, θα μηδενιστεί για δεύτερη φορά φέτος και ως υπότροπη θα υποβιβαστεί στην Α2.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι να πάνε μέχρι τέλους και πλέον περιμένουν την Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αδριατικής Λίγκας στις 14 Μαίου για να δουν αν θα αγωνιστούν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες θα συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και την Αδριατική Λίγκα με παρουσία ομάδας νέων παικτών στην Α2 ή θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα και στην Α2.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις