Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έγινε viral ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη βοήθεια σε ηλικιωμένο! [pic]

Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μία φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα social media έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, αφού δείχνει μία ανάρτηση γυναίκας, που υποστηρίζει ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς του Έλληνα NBAer.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε για μία ακόμη φορά, να γνωρίσει την αποθέωση στα social media, καθώς μία φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, τον θέλει να επέδειξε για μία ακόμη φορά την ανθρωπιά του, προσφέροντας βοήθεια σε έναν ηλικιωμένο κύριο.

Πιο συγκεκριμένα, η φωτογραφία είναι από ένα post στο facebook που αναφέρει τα εξής: “Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι. Σ’ ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα, ένας παππούς καταρρέει σχεδόν… τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σ’ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο… και κάπου εκεί νιώθω 2 χέρια πίσω μου να με βοηθάνε σηκώνοντάς τον και ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο. Τρέμοντας κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ… Και δεν ήταν λίγα… @Giannis_Antetokounmpo (υ.γ.1. ανεβάζουμε κάθε μ@λ@κι@ στο facebook, ας ανεβάσουμε και κάτι που να αξίζει. υ.γ.2. Ναι, του έφτανα στο γόνατο! υ.γ.3. Μην αφήνετε τους παππούδες να κυκλοφορούν με τόση ζέστη!)”.

Η φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο που έγινε viral

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις