Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Εγκλωβισμένος” στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός! Επεισόδια με χημικά έξω από το γήπεδο

“Εγκλωβισμένος” στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός! Επεισόδια με χημικά έξω από το γήπεδο
ΦΩΤΟ youtube

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, αλλά δεν έχει καταφέρει να φύγει και κυριολεκτικά με το διπλό από το ΣΕΦ, αφού η ομάδα μένει “εγκλωβισμένη” μέσα στο γήπεδο υπό το φόβο των επεισοδίων έξω από αυτό.

Τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της αστυνομίας έκαναν αποπνυκτική την ατμόσφαιρα έξω από το ΣΕΦ, αφού “έπεσαν” και πολλά χημικά, γεγονός που έχει αποτρέψει μέχρι στιγμής, την έξοδο της αποστολής του Παναθηναϊκού από το γήπεδο.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Τριφυλλιού παραμένουν ακόμη στα αποδυτήρια του Φαληρικού Σταδίου και περιμένουν να αποκλιμακωθεί η κατάσταση έξω από αυτό, για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από την ΚΑΕ Ολυμπιακός έριχναν ευθύνες στην αστυνομία για τις συμπλοκές και τα χημικά σε οπαδούς, την ώρα που έχουν γίνει ήδη και αρκετές προσαγωγές και πιθανότατα θα ακολουθήσουν συλλήψεις για μεγάλες υλικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Το αστυνομικό ρεπορτάζ μάλιστα κάνει λόγο και για καταστροφή αυτοκινήτων.

Τελευταία ενημέρωση: Αποχώρησε τελικά με μεγάλη καθυστέρηση η αποστολή του Παναθηναϊκού, χωρίς περαιτέρω προβλήματα και κατευθύνθηκε προς το ΟΑΚΑ, όπου περίμεναν περίπου 200-250 οπαδοί για να αποθεώσουν προπονητές και παίκτες.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις