Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Έξαλλος ο Σφαιρόπουλος σε τάιμ αουτ! Τα… έχωσε στους παίκτες του – video

Έξαλλος ο Σφαιρόπουλος σε τάιμ αουτ! Τα… έχωσε στους παίκτες του – video

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος “τρελάθηκε” με τους παίκτες του στο παιχνίδι Κυπέλλου της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι Ρισόν.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε με 88-77 από την Μακάμπι Ρισόν και αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο Κύπελλο του Ισραήλ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, με τον κατακόκκινο Έλληνα τεχνικό να τα… χώνει στους παίκτες του σε ένα τάιμ άουτ στη δεύτερη περίοδο.

Δείτε το βίντεο

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος απολογήθηκε στους φίλους της Μακάμπι για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

“Δεν αποδώσαμε όπως θέλαμε. Δεν παίξαμε όπως μπορούμε και δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμα για να παλέψουμε και να κάνουμε ό,τι είχαμε σχεδιάσει. Αρχίσαμε πραγματικά άσχημα τον αγώνα με πολλά λάθη, αλλά η δεύτερη περίοδος ήταν σκέτη καταστροφή. Χάσαμε όλες τις μικρές μάχες, αμυντικά και επιθετικά. Οι αντίπαλοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς από μας. Η ευθύνη ανήκει σε μένα και θα κάνω τα πάντα για να βρω το λόγο που δεν ήμασταν έτοιμοι. Ξέραμε πως ήταν ένα σημαντικό νοκ άουτ παιχνίδι, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε και γι’ αυτό θέλω να απολογηθώ στους φιλάθλους μας”, δήλωσε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις