Μπάσκετ

Ελλάδα – Ρωσία: Ο Κιριλένκο προσκάλεσε τον Πούτιν στο Eurobasket 2017

Η Ρωσία θα παλέψει για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Eurobasket 2017 απέναντι στην Ελλάδα (13/9, 18:45) και ο Αντρέι Κιριλένκο προσκάλεσε στην Κωνσταντινούπολη τον Βλαντιμίρ Πούτιν!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Ρώσοι έχουν να ανέβουν στο βάθρο από το 2012. Τότε κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για να διεκδικήσουν τώρα ένα μετάλλιο θα πρέπει να νικήσουν στον αγώνα με την Ελλάδα. Στη Ρωσία είναι αισιόδοξοι για τον προημιτελικό του Eurobasket 2017.

O πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Αντρέι Κιριλένκο, προσκάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη και υποσχέθηκε ότι αν πάει, θα βγάλει το σορτσάκι που φοράει και θα βάλει κάτι πιο επίσημο.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα