Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Επιστροφή Σφαιρόπουλου στους πάγκους! Τον ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Επιστροφή Σφαιρόπουλου στους πάγκους! Τον ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ
@MaccabitlvBC

Μόνο για λίγους μήνες έμεινε χωρίς ομάδα. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το “τιμόνι” της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε… ελληνικά χέρια. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι και επίσημα ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ισραήλ, κάτι που ανακοινώθηκε το πρωί της Κυριακής (18.11.2018).

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού θα διαδεχθεί τον Νέβεν Σπάχια στον πάγκο της Μακάμπι, που έχει ξεκινήσει με αρνητικό ρεκόρ 1-6 στη φετινή Euroleague. Ο Σφαιρόπουλος θα πάρει το… βάπτισμα του πυρός με την ομάδα του Ισραήλ στον προσεχή αγώνα με την Αναντολού Εφές που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.

“Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και ζήτησε να έρθει με έναν βοηθό του. Θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο επόμενο (20/11) παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Ο 51χρονος προπονητής από την Ελλάδα, είχε οδηγήσει δύο φορές τον Ολυμπιακό στο Final 4 της Euroleague, και ήταν βοηθός προπονητή στο Χιούστον, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Εθνικής Ελλάδας”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

“Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου με μια λαμπρή παράδοση, και θα ενταχθώ στην οικογένεια της Μακάμπι”, ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάνννης Σφαιρόπουλος συμφώνησε να λάβει μέχρι το τέλος της σεζόν 200.000 δολάρια και άλλα 450.000 δολάρια για τον επόμενο χρόνο, στην περίπτωση που συνεχίσει στην “ομάδα του λαού”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις