Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρευνα Euroleague: Ξεχώρισαν Λάσμε, Ομπράντοβιτς και Γιούλ! – video

Έρευνα Euroleague: Ξεχώρισαν Λάσμε, Ομπράντοβιτς και Γιούλ! – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι αρχηγοί των 16 ομάδων της Euroleague συμμετείχαν σε έρευνα της διοργανώτρια αρχής, απαντώντας σε μία σειρά από ερωτήσεις για τον προπονητή, την έδρα και τους αντιπάλους που ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρευνα παρουσίασε η Euroleague, στην οποία εμφανίζονται οι τοπ προτιμήσεις των αρχηγών των 16 ομάδων της διοργάνωσης, ενόψει της νέας σεζόν, με τους Λάσμε, Ένις, Γιούλ και Ομπράντοβιτς να ξεχωρίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε με 12,5% ως ο παίκτης που αναμένουν οι περισσότεροι να αντιμετωπίσουν μέσα στη χρονιά, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να θεωρείται με το ίδιο ποσοστό ως εκείνος που περιμένουν να τους δυσκολέψει περισσότερο.

Το 43,75% των αρχηγών περιμένει επίσης πως και πως την κόντρα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τη Φενέρμπαχτσέ, η έδρα της οποίας είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες για τους παίκτες, μαζί με εκείνες της Μπαρτσελόνα και Μακάμπι, καθώς και οι τρεις συγκέντρωσαν το 18,75%.

Σημαντική διάκριση και για τον Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού, ο οποίος με 12,5% ξεχώρισε στις απαντήσεις των αρχηγών για τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης, για τον οποίο δεν συζητά πολύ ο κόσμος.

https://twitter.com/EuroLeague/status/1051757075653644288

Η έρευνα της Euroleague

https://twitter.com/EuroLeague/status/1052154310618963968

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις