Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ αντέδρασαν στην προκλητική ανάρτηση του Παππά [pic, vid]

Παππάς - ΕΣΗΕΑ - ΠΣΑΤ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού τα… έχωσε στους δημοσιογράφους, μετά την κίνηση του να στραφεί εναντίων του Θανάση Σκουρτόπουλου και προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΓΣΛ Φάρο στη Λάρισα, εκεί όπου ο Νίκος Παππάς είχε μια.. στιγμή με τον προπονητή των γηπεδούχων, αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, Πανάση Σκουρτόπουλο.

Ο Παππάς δεν βρέθηκε στις επιλογές του Σκουρτόπουλου για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ και μετά από ένα τρίποντο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού φάνηκε να γυρνάει προς την μεριά του πάγκου του ΓΛΣ Φάρου και να την… λέει στον 52χρονο τεχνικό.

Απάντησε με χειρονομία ο Παππάς

Μετά από αυτή του την κίνηση, ο γκαρντ των “πρασίνων” δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από τα ΜΜΕ κι όχι μόνο.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού όμως απάντησε σε όλα τυτά τα σχόλια με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου εμφανίζεται να κάνει μια χειρονομία.

“Σε κάτι αξιολύπητα ΑΡΔάκια κι επειδή βαριέμαι στο λεωφορείο κι επειδή μου λείπει ο Κουρής”, ήταν το σχόλιο του Παππά.

ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ κατά Παππά!

Μια ημέρα μετά τις παραπάνω εξελίξεις ήρθε και η αντίδραση από ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, που καταδίκασαν τη συμπεριφορά του παίκτη του “τριφυλλιού”.

Η ανακοίνωση:

“Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ εκφράζουν την απόλυτη καταδίκη τους για την υβριστική, κατά δημοσιογράφων, ανάρτηση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Νίκου Παππά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Τόσο οι χαρακτηρισμοί όσο και η φωτογραφία που ανάρτησε ο Νίκος Παππάς, πέραν του ότι είναι προσβλητικοί και υβριστικοί για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεν ταιριάζουν σε αθλητή που φορά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ως εκ τούτου, ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ πέραν της καταδίκης της συγκεκριμένης ανάρτησης του αθλητή, ζητούν από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία αγωνίζεται ο Νίκος Παππάς να τον επαναφέρουν στην τάξη. Από τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή ζητούμε να αναγνωρίσει το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις