Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Αντετοκούνμπο ακόμη και μετά το Προολυμπιακό θέλει ο Πιτίνο!

Εθνική Ελλάδας: Αντετοκούνμπο ακόμη και μετά το Προολυμπιακό θέλει ο Πιτίνο!
ΦΩΤΟ intime

Μία είδηση προέκυψε από τη συνέντευξη Τύπου του Ρικ Πιτίνο στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του ως ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική Ελλάδας, καθώς ο Αμερικανός τόνισε ότι θα περιμένει τον Αντετοκούνμπο ακόμη και μετά το Προολυμπιακό τουρνουά.

Ο Ρικ Πιτίνο είναι και τυπικά ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και στις πρώτες του δηλώσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, άφησε να εννοηθεί ότι θα τον περιμένει ακόμη και μέχρι την τελευταία στιγμή.

Εθνική Ελλάδας – Πιτίνο: “Θα είμαι Έλληνας για τους επόμενους 8 μήνες!” – video

Αν οι Μιλγουόκι Μπακς προκριθούν στους τελικούς του NBA, θεωρείται δύσκολο να προλάβει το Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική, ο Greek Freak, αλλά ο έμπειρος Αμερικανός κόουτς τόνισε ότι θα τον υπολογίζει και μετά, αν προκριθεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η δήλωση του Πιτίνο για τον Αντετοκούνμπο

«Θα μιλήσω με τον Γιάννη και τον Θανάση όταν θα παίξουν με τους Χιτ τον Μάρτιο. Ο Γιάννης έχει αρχίσει καταπληκτικά την σεζόν και είναι αφοσιωμένος στο να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι πιθανό αν προχωρήσουν οι Μπακς στα πλέι-οφ να μην είναι μαζί μας στο Προολυμπιακό. Αν όμως η Εθνική περάσει το Προολυμπιακό, ο Γιάννης θα είναι στο πλάνο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις