Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: Ματσάρα με Σερβία! Αγωνία για Σλούκα

Εθνική Ελλάδας: Ματσάρα με Σερβία! Αγωνία για Σλούκα

H Εθνική Ελλάδας δίνει απόψε (20:30, ΕΡΤ Sports, newsit.gr) τον τελευταίο της φιλικό αγώνα εν Ελλάδι, αντιμετωπίζοντας στον άτυπο τελικό του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» την πανίσχυρη Σερβία.

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει η Εθνική Ελλάδας.

Το σύνολο του Θανάση Σκουρτόπουλου θα αντιμετωπίσει (20:30, ΕΡΤ Sports, newsit.gr) την πανίσχυρη Σερβία στον άτυπο τελικό του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank». Αυτός θα είναι ο τελευταίος φιλικός αγώνας εν Ελλάδι, πριν το Παγκόσμιο.

Στη δωδεκάδα θα επιστρέψει ο Γιάννης Μπουρούσης, που χθες πήρε ανάσες, ενώ πιθανότατα μετά το τέλος του αγώνα θα ανακοινωθεί ποιοι θα ταξιδέψουν στην Κίνα. Όλα δείχνουν πως θα «κοπεί» μόνο ένας από τους 14 παίκτες (πιθανότατα ψηλός) και η Εθνική θα αναχωρήσει με 12 παίκτες, αλλά χωρίς τον Σλούκα την Τετάρτη.

Στις τάξεις της Εθνικής υπάρχει αγωνία για την κατάσταση του Σλούκα. Η θλάση που υπέστη στη γάμπα έθεσε σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα είναι στην Κίνα. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν χάσει 2-3 παιχνίδια στο ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Σε ό,τι αφορά στον Ιωάννη Παπαπέτρου, δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις