Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδος – Βασιλειάδης: “Δίπλα της σε καλές και κακές στιγμές”

Βασιλειάδης
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/09) στο “Ελ. Βενιζέλος” για να υποδεχθεί την Εθνική Ελλάδος, κατά την επιστροφή της από το Eurobasket 2017.

Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε πως η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ χρειάζεται στήριξη στις καλές και κακές στιγμές, κατά την υποδοχή της ομάδας μετά τον αποκλεισμό της από το Eurobasket 2017.

«Υπήρχε μία αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να κάνομε κάτι καλύτερο. Στο τέλος αν έμπαιναν οι δύο προσπάθειες ίσως να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα.

Ήθελα σήμερα να δείξω ότι είμαστε δίπλα και στα καλά και στα άσχημα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βασιλειάδης στην κάμερα της NOVA, ενώ πρόσθεσε:

«Η Εθνική μας έχει συνηθίσει στις μεγάλες επιτυχίες. Με τις συνθήκες και τα προβλήματα που είχαμε, φύγαμε με το κεφάλι ψηλά. Αποκλειστήκαμε γιατί οι άλλοι ήταν πιο τυχεροί και έπαιξαν καλύτερα.

Το σημαντικό είναι να μένεις όρθιος και να συνεχίσεις να αγωνίζεται για την επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων».

Για το ότι πήγε να υποδεχθεί την Εθνική, παρά το γεγονός ότι δεν πήρε μετάλλιο: «Τα τελευταία 2,5 χρόνια θέλουμε κάτι διαφορετικό.

Οι αθλητές σε όλα τα αθλήματα κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Είμαι δίπλα τους σε όλες τις στιγμές και αυτό ήρθα να τους δείξω».

Για την εικόνα των παικτών που τους συνάντησε: «Είναι στεναχωρημένοι. Αλλά, προχωράμε. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα και προχωράμε».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις