Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Euroleague: Αυτά είναι τα “ζευγάρια” στα πλέι οφ! Με μειονέκτημα ο Παναθηναϊκός

Euroleague: Αυτά είναι τα “ζευγάρια” στα πλέι οφ! Με μειονέκτημα ο Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ intime

Πριν καν ολοκληρωθεί η 30η αγωνιστική της Euroleague, έχουν “κλειδώσει” τα “ζευγάρια” για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, καθώς η νίκη της Ζαλγκίρις στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης “σφράγισε” τις θέσεις στην πρώτη 8άδα της κατάταξης.

Αποκλεισμός σοκ για τον Ολυμπιακό από τα πλέι οφ της Euroleague, για πρώτη φορά μετά τη νέα μορφή της διοργάνωσης, με τον Παναθηναϊκό να προκρίνεται τελικά ως 6ος στην κατάταξη.

Euroleague: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός! Με Ρεάλ Μαδρίτης ο Παναθηναϊκός

Η νίκη των “πρασίνων” επί της Μπουντούτσνοστ, η ήττα της Μπασκόνια από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και το εντυπωσιακό διπλό της Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, διαμόρφωσαν την τελική κατάταξη στην πρώτη 8άδα και έτσι “βγήκαν” και τα “ζευγάρια” για τους “8” της Euroleague.

Τα ζευγάρια στους “8” της Euroleague

Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα

Ο “δρόμος” για το Final 4

Τα “εισιτήρια” για το Final 4 της Euroleague θα βγουν έτσι μετά τις αναμετρήσεις αυτών των 8 ομάδων, με την πρόκριση να κρίνεται στις 3 νίκες και τις Φενέρμπαχτσε, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Αυτό σημαίνει ότι τα δύο πρώτα ματς θα γίνουν στην έδρα των 4 αυτών ομάδων, τα επόμενα δύο θα διεξαχθούν στην έδρα των αντιπάλων τους (το τέταρτο στη σειρά, αν χρειαστεί) και σε ένα ενδεχόμενο 2-2, το πέμπτο ματς που θα κρίνει την πρόκριση, θα λάβει χώρα ξανά στην έδρα των ομάδων με το πλεονέκτημα έδρας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις