Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

EuroLeague: Eίπε «όχι» στον Γιαννακόπουλο! Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει δημοψήφισμα παραμονής στη διοργάνωση

EuroLeague: Eίπε «όχι» στον Γιαννακόπουλο! Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει δημοψήφισμα παραμονής στη διοργάνωση

Η EuroLeague δεν αποδέχθηκε το αίτημα αναστολής που κατέθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για την ετήσια τιμωρία που του επιβλήθηκε.

Η EuroLeague τιμώρησε το αφεντικό του Παναθηναϊκού με ένα χρόνο απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα της διοργάνωσης! Ο κ. Γιαννακόπουλος κατέθεσε αίτημα αναστολής της τιμωρίας, αλλά απορρίφθηκε.

Ο ίδιος ήθελε να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια (8/2, 21:15), αλλά δεν επιτρέπεται. Ωστόσο, αναμένεται η αντίδρασή του σχετικά με αυτό, αλλά άμεσα προέκυψε ανακοίνωση σχετικά με την παραμονή της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι ο Εφέτης της Euroleague απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής που είχε επιβληθεί στον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Είναι προφανές πως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος, πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης (8/2) με την Μπασκόνια, με το ερώτημα που έχει θέσει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γι’ αυτό και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ξεκινά άμεσα τις ενέργειες ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αφού ενημερωθεί για όλες τις λεπτομέρειες, να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, μέσω δημοψηφίσματος, το οποίο θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα είναι άμεσα εφαρμόσιμο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις