Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Euroleague: “Καίγονται” για νίκες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός! Το πρόγραμμα των αγώνων

Euroleague: “Καίγονται” για νίκες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός! Το πρόγραμμα των αγώνων
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας και ο Ολυμπιακός τη Μπάγερν Μονάχου στην 20η αγωνιστική της Euroleague, χωρίς περιθώρια για ήττα στις έδρες τους, η κάθε μία ομάδα για διαφορετικούς λόγους.

Μετά και την ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ, ώστε να ξεφύγει στην 6η θέση της κατάταξης στη Euroleague και να μείνει κοντά στην πρώτη 5άδα.

Euroleague: Νέο “δώρο” από την Αρμάνι στον Παναθηναϊκό! Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία (video)

Οι “πράσινοι” δεν έχουν μπροστά τους ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα και ξεκίνησαν με νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, αλλά απόψε (21:00, LIVE από το Newsit.gr) θα βρουν μπροστά τους τη φορμαρισμένη ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους η οποία είχε φύγει με το διπλό από την Αθήνα την περασμένη σεζόν.

Οι Λιθουανοί έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς και “ανέβηκαν” στο 6-13 στην κατάταξη, την ώρα που η ομάδα του Ρικ Πιτίνο δείχνει να έχει εδραιωθεί στην 6η θέση με ρεκόρ 11-8.

Με την… πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός

Λίγο νωρίτερα (20:30 LIVE από το Newsit.gr) ο Ολυμπιακός δίνει δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, αντιμετωπίζοντας την έτερη γερμανική ομάδα, Μπάγερν Μονάχου.

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν από την Άλμπα Βερολίνου στο ντεμπούτο του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο τους και με ρεκόρ 7-12 στην κατάταξη, δεν έχουν περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών, αν θέλουν να έχουν έστω ελπίδες για να προλάβουν την πρώτη 8άδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Τα αποτελέσματα στην 20η αγωνιστική

Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης 102-94

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα 74-70

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο 69-63

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια 17/1 στις 19:00

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Βαλένθια 17/1 στις 19:00

Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν 17/1 στις 19:30

Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα Βερολίνου 17/1 στις 20:00

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 17/1 στις 20:30

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις Κάουνας 17/1 στις 21:30

Η κατάταξη στη Euroleague

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις