Μπάσκετ

Euroleague: Με ελληνικό χρώμα το Top 10 της τρίτης αγωνιστικής! Μέσα κι ο Τζέιμς – video

Η τρίτη αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε κι η διοργανώτρια αρχή παρουσίασε τις δέκα καλύτερες φάσεις του διημέρου. Η διπλή ελληνική συμμετοχή κι ο Μάικ Τζέιμς.

Η Euroleague παρουσίασε το Top 10 της τρίτης αγωνιστικής. Οι συνεργασίες Καλάθη – Γκιστ και Μάντζαρη – ΛεΝτέι βρίσκονται στις δέκα καλύτερες φάσεις του διημέρου, όπως κι ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έβγαλε μία τρομερή ασίστ στον Γκουντάιτις στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ.

Η κορυφή του Top 10 ανήκει στον Μπαλμπάι της Εφές, ο οποίος με buzzer beater τρίποντο “σόκαρει” τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, χαρίζοντας το “διπλό” στην τουρκική ομάδα στη Μόσχα.

Απολαύστε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα