Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Euroleague – Ολυμπιακός: Το “ευχαριστώ” των Πειραιωτών στον κόσμο τους!

Euroleague – Ολυμπιακός: Το “ευχαριστώ” των Πειραιωτών στον κόσμο τους!

Ο Ολυμπιακός έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μακάμπι. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να αντέξει στην πίεση των Ισραηλινών στα τελευταία λεπτά, με τον κόσμο της που βρέθηκε στο “Menora Mivtachim Arena” να της δίνει έξτρα ώθηση.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Μακάμπι και βοήθησαν με τη φωνή τους το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να πανηγυρίσει μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Η ανακοίνωση

Στο τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του Ολυμπιακού γύρισαν στον κόσμο τους που βρέθηκε στο “Menora Mivtachim Arena” και τους ευχαρίστησαν με το δικό τους χειροκρότημα για την υποστήριξη προς την ομάδα σ’ όλο το παιχνίδι.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους 55 φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα μαζί με το τσάρτερ της ομάδας όσο και τους 20 που βρίσκονται στο Ισραήλ και βρέθηκαν στο παιχνίδι και παρότι του γήπεδο της Μακάμπι ήταν ασφυκτικά γεμάτο με τους φιλάθλους της, οι “ερυθρόλευκες” φωνές έφταναν στα αυτιά των παικτών και του τεχνικού τιμ της ομάδας μας.
Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για τον αυριανό αγώνα με την Κίμκι στο ΣΕΦ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις