Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague – Παναθηναϊκός: Η… μισή Ευρώπη περιμένει τον Φριντέτ! [pics]

Euroleague – Παναθηναϊκός: Η… μισή Ευρώπη περιμένει τον Φριντέτ! [pics]
ΦΩΤΟ intime

Η Euroleague ζήτησε από τους αρχηγούς των 18 ομάδων της διοργάνωσης να δηλώσουν ποιον παίκτη ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν στο παρκέ και ο Τζίμερ Φριντέτ του Παναθηναϊκού “σάρωσε” στα αποτελέσματα.

Οι αρχηγοί των 18 ομάδων της Euroleague κλήθηκαν να απαντήσουν σε μία σειρά από ερωτήσεις της διοργανώτριας αρχής, για τη νέα σεζόν και τα ματς που έρχονται τις επόμενες αγωνιστικές.

Ανάμεσά τους και ο νέος παίκτης που ανυπομονούν να αντιμετωπίσουν μέσα στη σεζόν, αλλά και το γήπεδο που θέλουν να βρεθούν και να αγωνιστούν από τα 18 της διοργάνωσης.

Στην πρώτη ερώτηση λοιπόν, ο Τζίμερ Φριντέτ ήταν το “κυρίαρχο” όνομα των απαντήσεων, με το ποσοστό του να ξεπερνάει το 38%, με δεύτερο τον Νίκολα Μίροτιτς με 17% και τρίτο τον Κώστα Κουφό με 11%.

Αντίστοιχα, στη δεύτερη ερώτηση, η Βαρκελώνη και το “Παλαού Μπλαουγκράνα” ξεχώρισαν από τις προτιμήσεις των παικτών, όντας στην πρώτη θέση με 28%, την ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας με τη “Χάλα Πιονίρ” βρέθηκαν στη δεύτερη θέση με 17% και ο Παναθηναϊκός με το ΟΑΚΑ στην τρίτη θέση με 11%.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις