Μπάσκετ

Euroleague: “Πωρώθηκε” ο Σφαιρόπουλος! Η ομιλία στους παίκτες της Μακάμπι (video)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οδηγεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην καλύτερη σεζόν των τελευταίων ετών και μετά τη νίκη και επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ξέσπασε στα αποδυτήρια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ελληνική “μονομαχία” των πάγκων στη Euroleague, ανάμεσα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Δημήτρη Ιτούδη, ανέδειξε νικητή τον πρώτο, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ να επικρατεί με 90-80 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έκανε μάλιστα λόγο για τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν, μιλώντας στους παίκτες στα αποδυτήρια, όπου και έδειξε να έχει… πωρωθεί με την προσπάθεια των παικτών.

Η ομιλία του Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια

«Συγχαρητήρια, αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη μας. Παίξατε δίνοντας όλο τον εαυτό σας. Όλα όσα είχατε τα δώσατε στο παρκέ. Γι αυτό αξίζετε τη νίκη και γι αυτό η νίκη αυτή είναι δική σας και κανενός άλλου, Είναι δική σας των παικτών. Συγχαρητήρια. Πάμε! Πάμε!».

https://twitter.com/MaccabitlvBC/status/1205375923534606336?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1205375923534606336&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fbasketball%2Feuroleague%2Farticle%2F1424630%2Fsfairopoylos-etsi-porose-toys-paiktes-toy-meta-ti-niki-me-tsska-vid

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Μπάσκετ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Μπάσκετ: Περισσότερα άρθρα