Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague: “Προελαύνει” για την 8άδα η Φενέρμπαχτσε! video

Euroleague: “Προελαύνει” για την 8άδα η Φενέρμπαχτσε! video
ΦΩΤΟ twitter

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε με 73-64 της Αρμάνι Μιλάνο για την 21η αγωνιστική της Euroleague και με την 4η νίκη της στα τελευταία 5 παιχνίδια, πλησίασε ακόμη περισσότερο την πρώτη 8άδα της κατάταξης. “Ανεβαίνει” και η Ζαλγκίρις που “διέλυσε” την Άλμπα Βερολίνου με

Η “αντεπίθεση” της Φενέρμπαχτσε συνεχίζεται, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήνει πίσω της την ήττα από τη Μπαρτσελόνα και να επιστρέφει στις νίκες με το 73-64 επί της Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Τούρκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Κώστα Σλούκα να τελειώνει το ματς με 10 πόντους και 7 ασίστ. Το “πάλεψε” ο Ταρζέφσκι για τους Ιταλούς με 19 πόντους, αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την τρίτη διαδοχική ήττα της ομάδας του, προς όφελος και του Παναθηναϊκού, που μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του από την 7η θέση στην κατάταξη.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται όμως και η Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία και “συνέτριψε” με 104-80 την Άλμπα Βερολίνου για την 7η νίκη της στη σεζόν, που την κρατάει “ζωντανή” στη “μάχη” για την πρώτη 8άδα.

Ο Κέι Σι Ρίβερς με 17 πόντους και 5 τρίποντα ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ Νόκο Και Γκεντράιτις ήταν πρώτοι σκόρερ για τους Γερμανούς που έχουν το ίδιο ρεκόρ πια με 7-14.

 

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις