Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Euroleague: “Σκληρή γλώσσα” από τους διαιτητές! “Δεν γίνεται να περιμένουμε μέχρι να πεθάνει κάποιος”

Euroleague: “Σκληρή γλώσσα” από τους διαιτητές! “Δεν γίνεται να περιμένουμε μέχρι να πεθάνει κάποιος”
Intime.gr

Ο… θόρυβος από την επίθεση στο ταξί που επέβαιναν οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα δεν έχει κοπάσει. Η UEBO (Ένωση Διαιτητών Euroleague) πήρε και αυτή θέση, χρησιμοποιώντας.. σκληρή γλώσσα.

Η Ένωση Διαιτητών Euroleague καταδίκασε την “εγκληματική ενέργεια” κατά των διαιτητών του Παναθηναϊκός Μπαρτσελόνα και τόνισε πως πρέπει να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα εντός και εκτός γηπέδου, προκειμένου να μην φτάσουμε στο σημείο “να τραυματιστεί ή ακόμα χειρότερα να πεθάνει κάποιος διαιτητής”.

Η σχετική ανακοίνωση…

“Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague καταδικάζει την επίθεση στους διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα στον αγώνα της 22ης Φεβρουαρίου 2020.

Σε καμία περίπτωση μία τέτοιου είδους εγκληματική ενέργεια δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί και αυτό που έγινε πρέπει να μας κάνει να πάρουμε μέτρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Euroleague: “Δεν απευθυνόμαστε στην Ελλάδα και τους Έλληνες!”

Δεν γίνεται να περιμένουμε να τραυματιστεί ή ακόμα χειρότερα να πεθάνει κάποιος διαιτητής. Ευτυχώς, στην Αθήνα δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ελπίζουμε ότι όλοι μαζί με τους εκπροσώπους της Euroleague και τους συλλόγους θα βρούμε έναν τρόπο να εξαλείψουμε τέτοιες δράσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία θέση στο άθλημα.

Η Ένωση Διαιτητών της Euroleague“.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις