Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Euroleague: “Τρένο” η Αρμάνι – 100άρα η Μακάμπι! Αποτελέσματα και βαθμολογία – video

Euroleague: “Τρένο” η Αρμάνι – 100άρα η Μακάμπι! Αποτελέσματα και βαθμολογία – video

Η Αρμάνι Μιλάνο “πέρασε” με… φόρα πάνω από το εμπόδιο της Μπασκόνια και παρέμεινε στην κορυφή της Euroleague ενώ η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε “πάρτι” κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και πήρε την 5η σερί της νίκη στη διοργάνωση. Ρεάλ Μαδρίτης και Χίμκι πήραν εύκολες νίκες. Όλα τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της 7ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στη Euroleague.

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν σταματιέται με… τίποτα. Οι Ιταλοί επικράτησαν της Μπασκόνια με 84-71 εντός έδρας και παρέμειναν στην κορυφή της Euroleague με ρεκόρ 6-1. Οι γηπεδούχοι με ένα ανεπανάληπτο επί μέρους σκορ 17-0 (!) μετέτρεψαν το +1 (56-55) στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου σε 73-55 στο 36′ κάνοντας το ματς τυπική διαδικασία.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μεσίνα ήταν ο Ντέλα Βάλε με 15 πόντους, με τον Ροντρίγκεθ να είχε 13π., τους Μίτσοβ και Ρολ από 12π. και τον Μακ να προσθέτει άλλους 10π. Από τους Βάσκους, που έπεσαν στο 3-4, ξεχώρισε ο Στάουσκας με 15 πόντους, με τους Χένρι και Φαλ να είχαν από 13π. ο καθένας.

Η Μακάμπι του Σφαιρόπουλου πετάει… φωτιές και το απέδειξε και κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, την οποία “κατάπιε” στη “Nokia Arena” με 104-78 πετυχαίνοντας την 5η σερί της νίκης στη φετινή Euroleague και ανεβάζοντας το ρεκόρ της σε 5-2. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο οι Ισραηλινοί πάτησαν… γκάζι και έφτασαν εύκολα στην τελική επικράτηση έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων σε ένα φοβερό επιθετικό ρεσιτάλ.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εμφατικά με 75-60 του μαχητικού -για τρία δεκάλεπτα- Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι, παίζοντας άμυνα για… σεμινάριο στο τελευταίο δεκάλεπτο αφού περιόρισε τους γηπεδούχους στους 8 πόντους ενώ κυριάρχησε σε όλο το ματς στα επιθετικά ριμπάουντ. Η “βασίλισσα” ανέβηκε έτσι στο 4-3 ενώ οι Σέρβοι βρίσκονται πλέον στο 2-5 όσον αφορά το ρεκόρ στη διοργάνωση.

«Διπλό» για την Κίμκι, η οποία πέρασε επιτυχώς από την έδρα της Ζενίτ με 87-73, ανεβάζοντας το ρεκόρ της στο 5-2 αναγκάζοντας τους γηπεδούχους στη δεύτερη σερί ήττα τους σε… ρωσικό εμφύλιο στη φετινή διοργάνωση.

H βαθμολογία της Euroleague μετά τα χθεσινά (7/11) παιχνίδια

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής (8/11)

Φνέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου 19:45

Ζαλγκίρις Κάουνας – Μπαρτσελόνα 20:00

Παναθηναϊκός – Βαλένθια 21:30

Βιλερμπάν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις