Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ευρωμπάσκετ των απουσιών! Μετά τον Αντετοκούνμπο, τέλος και ο Τεόντοσιτς

Ευρωμπάσκετ των απουσιών! Μετά τον Αντετοκούνμπο, τέλος και ο Τεόντοσιτς
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πλήγμα και στη Σερβία. Ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, μιας και δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στη γάμπα.

Ο Τεόντοσιτς απέτυχε να περάσει τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τόσο από τη σερβική ομοσπονδία όσο κι από τους Κλίπερς και δεν θα ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Ευρωμπάσκετ.

“Δυστυχώς το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Μίλος δεν του επιτρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος. Είναι μια εκτίμηση που έγινε τόσο από το ιατρικό επιτελείο μα, όσο και από αυτό των Los Angeles Clippers. Πρέπει να βάζουμε μπροστά πρώτα την υγεία των αθλητών, γι αυτό πήραμε τη συγκεκριμένη απόφαση. Είναι ένας παίκτης που έχει αφοσιωθεί στην εθνική ομάδα για πολλά χρόνια και η επιθυμία του να βρίσκεται σε αυτή ήταν πάντοτε μεγάλη. Δυστυχώς όμως, σε αυτή την περίπτωση, η επιθυμία του δεν αρκούσε για να δώσει το παρών. Είναι μία μεγάλη απώλεια για την ομάδα, αλλά θα συνεχίσουμε με τις ίδιες φιλοδοξίες”, δήλωσε ο τεχνικός της Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Σε αντίθεση με την υπόθεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν υπάρχει καμία διαμάχη μεταξύ της σερβικής ομοσπονδίας και της ομάδας του Τεόντοσιτς στο ΝΒΑ, μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι ο έμπειρος γκαρντ δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις