Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Φινάλε” για Αντετοκούνμπο! Οι Σέλτικς “πέταξαν” εκτός τους Μπακς [pics, vids]

Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ: @Bucks

Τα… πλάνα του για το καλοκαίρι μπορεί να σχεδιάζει σιγά σιγά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ορμητικότητα των Σέλτικς και έχασαν το τελευταίο ματς της σειράς (112-96) και την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας, εκεί όπου… περιμένουν οι Φιλαδέλφεια 76ers.

Τέλος η σεζόν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπόστον Σέλτικς επικράτησαν 112-96 των Μιλγουόκι Μπακς στο TD Garden και πήραν το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας στο ΝΒΑ (4-3).

Στην καλύτερη του εμφάνιση με τα «ελάφια» στη σειρά, ο Μπλέντσο είχε 23 πόντους με 9/12 σουτ. Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς όμως ήταν ο Μίντλεντον, με 32 πόντους.

Όσον αφορά τον Αντετοκούνμπο, σε 42 λεπτά αγώνα σημείωσε 22 πόντους με 6/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 7/7 βολές, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο.

Να αναφέρουμε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που οι Μπακς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ, αλλά η πρώτη που έφτασαν μέχρι τα επτά παιχνίδια τη σειρά.

Όσον αφορά τους Σέλτικς, που είχαν σημαντικές απουσίες στη σειρά, λόγω τραυματισμών (Ίρβιν, Χέιγουορντ, Τάις) είχαν για κορυφαίους τους Ρόζιερ και Αλ Χόρφορντ με 26 πόντους. Ο Τατούμ πρόσθεσε άλλους 20 πόντους για τους γηπεδούχους.

https://www.youtube.com/watch?v=SfTndPUKhPA

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις