Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Για… πάντα στην ΑΕΚ ο Ντούσαν Σάκοτα!

Για… πάντα στην ΑΕΚ ο Ντούσαν Σάκοτα!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν το κουνάει από την ΑΕΚ ο αρχηγός. Η Ένωση ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ντούσαν Σάκοτα – “Έδεσε” και Μωραΐτη.

Θα συνεχίσει να φορά το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ. Παίκτης της Ένωσης μέχρι το 2021 θα παραμείνει ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος την περασμένη σεζόν σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League.

Ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων” δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο διάρκειας ως το 2020, αλλά τώρα υπέγραψε την επέκταση του για έναν ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η AEK B.C. διαγράφει μία από τις πιο λαμπρές περιόδους της ιστορίας της.

Η κατάκτηση των δύο (2) τροπαίων τη χρονιά, που έφυγε, έφερε «φαρδιά πλατιά» και την υπογραφή του αρχηγού της Ντούσαν Σακοτα.

Η Διοίκηση συναισθανόμενη την αδιαμφισβήτητη και βαριά περπατησιά του φυσικού ηγέτη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος προχώρησε σήμερα (27/07) σε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Τα καλύτερα έρχονται…”.

https://twitter.com/aekbcgr/status/1022771797773746176

Λίγο νωρίτερα, η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μωραΐτη. Ο 19χρονος γκαρντ είχε υπογράψει το 2015 μέχρι το 2021 και πλέον δεσμεύεται μέχρι το 2022.

Η σχετική ανακοίνωση…

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Δημήτρης Μωραΐτης υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου με τη “Βασίλισσα” έως το 2022.

Η AEK B.C. συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για στήριξη στο ελληνικό στοιχείο, με τρόπους που το τεχνικό επιτελείο της σε συνεργασία με τη Διοίκηση θα επιλέξει. Η εκπαίδευση των νεαρών αθλητών της συνιστά σταθερή προτεραιότητα.

Υπενθυμίζεται, ο Δημήτρης Μωραϊτης είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2015 συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις