Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος: “Θα έπαιρνα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά…”

Γιαννακόπουλος: “Θα έπαιρνα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά…”
ΦΩΤΟ intime

Νέα “βόμβα” από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος σε τηλεοπτική του δήλωση αποκάλυψε την πρόθεσή του για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, η οποία και “παγώνει” πλέον, μετά τις τραγελαφικές καταστάσεις στο ελληνικό μπάσκετ.

Οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ φαίνεται ότι επηρεάζουν και την… ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ο ιδιοκτήτης του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε στην Cosmote Tv ότι οι σκέψεις του για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, μπαίνουν στο… συρτάρι, αν δεν αλλάξουν στάση οι φορείς και οι αρχές του αθλητισμού.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Εδώ και 15 μέρες περίπου έχω προαναγγείλει μία συνέντευξη Τύπου. Θα παρουσίαζα πλάνο για ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό, έχοντας το δικό του γήπεδο και μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο, ώστε να γίνει ο Παναθηναϊκός ξανά πρωταγωνιστής παντού, όχι μόνο στο μπάσκετ. Τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες υπό την ανοχή των φορέων και των αρχών, με έχουν κάνει να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν πρέπει να το προχωρήσω. Περιμένω να δω πώς θα πράξουν οι υπεύθυνοι και αν θα τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί και τότε θα τοποθετηθώ πιο συγκεκριμένα».

Για το τι εννοεί με το ενιαίος και αδιαίρετος Παναθηναϊκός: «ΠΑΕ – ΚΑΕ – Ερασιτέχνης».

Για τις εξελίξεις από εδώ και στο εξής: «Νομιμοποιείται η ανομία. Αυτό δεν μπορεί να περάσει. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι παρατηρητής. Έχουμε τοποθετηθεί μέσω της ανακοίνωσής μας».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις