Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός 80-99 ΤΕΛΙΚΟ: “Παρέλαση” στην Ισπανία με… παραλίγο κατοστάρα!

Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός 80-99 ΤΕΛΙΚΟ: “Παρέλαση” στην Ισπανία με… παραλίγο κατοστάρα!
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός έδωσε “βροντερό παρών” στον πρώτο εκτός έδρας “τελικό” για την πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, επικρατώντας με 99-80 της αδύναμης Γκράν Κανάρια, για την 24η αγωνιστική της λίγκας.

Κάνοντας “παρέλαση” στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Παναθηναϊκός πήρε άνετα το δεύτερο διπλό του στη Euroleague, “σκοτώνοντας” την αδύναμη και “πληγωμένη” από τις απουσίες Γκραν Κανάρια.

“Καθάρισαν” το ματς Καλάθης, Λάνγκφορντ και Κιλπάτρικ, εξαιρετικοί και οι Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης και Βουγιούκας, σε μία βραδιά με εντυπωσιακή ευστοχία στα σουτ δύο πόντων. Μόνο αρνητικό ο τραυματισμός του Μήτογλου.

Παρακολουθήστε LIVE το Γκραν Κανάρια – Παναθηναϊκός από το newsit.gr


Ο Παναθηναϊκός δεν έχει στη διάθεσή του για ένα ακόμη ματς τους τραυματίες Λοτζέσκι και Παππά, ενώ προβλήματα υπήρξαν και με τους Καλάθη, Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου και Τόμας, με άπαντες όμως να υπολογίζονται για τον “τελικό” κόντρα στην Γκραν Κανάρια, πλην του τελευταίου, που έμεινε τελικά εκτός 12άδας.

Από την πλευρά της όμως και η ισπανική ομάδα έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν έχει και το “πράσινο”… πρέπει της νίκης, αφού θεωρείται ήδη αποκλεισμένη από την επόμενη φάση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις