Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Γουόριορς – Ράπτορς: Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Τόμπσον! Αποχώρησε με πατερίτσες

Γουόριορς – Ράπτορς: Τραυματίστηκε στο γόνατο ο Τόμπσον! Αποχώρησε με πατερίτσες
Φωτογραφία Reuters

«Πάγωσαν» οι πάντες στην «Oracle Arena» βλέποντας τον Κλέι Τόμπσον να σωριάζεται στο παρκέ, λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου του game 6 των Γουόριορς με τους Ράπτορς, που ανέδειξε τους Καναδούς πρωταθλητές ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ άφησαν… λαβωμένους –και τελικά ηττημένους στους τελικούς- τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ (σ.σ. θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες) οι «πολεμιστές» έχασαν και τον Κλέι Τόμπσον.

Ο παίκτης των Γουόριορς τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου του game 6 των «πολεμιστών» με τους Ράπτορς, όταν σε μία προσπάθειά του να καρφώσει δέχθηκε φάουλ και προσγειώθηκε άσχημα στο αριστερό του πόδι.

Φωτογραφία Reuters

Ο Τόμπσον έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας από τον πόνο και… παγώνοντας τους πάντες (σ.σ. χαρακτηριστική η εικόνα του Στεφ Κάρι, που… γονάτισε). Ο σταρ των Γουόριορς κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, αλλά επέστρεψε άμεσα μέσα σε αποθέωση, αφού έπρεπε να εκτελέσει δύο βολές, στις οποίες και ευστόχησε κάνοντας το σκορ 85-80. Ακολούθως, κατευθύνθηκε ξανά προς τα αποδυτήρια, χάνοντας το υπόλοιπο του αγώνα.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού του

Οι κάμερες τον έδειξαν μετά το τέλος του τελικού να αποχωρεί με πατερίτσες (σ.σ. ο τραυματισμός του ενδέχεται να είναι πολύ σοβαρός).

View this post on Instagram

Klay Thompson left the building on crutches.

A post shared by ESPN (@espn) on

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις