Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

H ιστορική ασίστ του Βασίλη Σπανούλη – video

H ιστορική ασίστ του Βασίλη Σπανούλη – video

Ο Βασίλης Σπανούλης προσπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και βρίσκεται πλέον στην κορυφή του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες τελικές πάσες στην Α1. Δείτε την ιστορική ασίστ του “Kill Bill”.

Ο Βασίλης Σπανούλης απολαμβάνει την κορυφή του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα από το βράδυ της Κυριακής (6/1).

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» με τις 4 ασίστ που μοίρασε στη νίκη του Ολυμπιακού με 101-75 επί της ΑΕΚ, έφτασε τις 2.145 τελικές πάσες, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Δημήτρη Διαμαντίδη με 2.144.

Δείτε την ιστορική ασίστ του Σπανούλη

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ, ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: «Αυτό που θέλω είναι να έχω υγεία και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει στόχους. Όταν κάνεις μία πάσα, κάνεις ευτυχισμένους τους συμπαίκτες σου. Είμαι χαρούμενος που είμαι εκεί ψηλά στις πάσες. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Με απασχολεί να βοηθάω την ομάδα μου».

Σκοπεύει να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της EuroLeague; «Δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα να παίρνει νίκες,» ήταν η απάντηση του Λαρισαίου διεθνή γκαρντ.

Κι όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η αγαπημένη τελική πάσα που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην καριέρα του, απάντησε: «Αυτή στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ μου έρχεται σαν την καλύτερη. Δεν θυμάμαι κάποια άλλη, αλλά ίσως αυτή στον Γιώργο ήταν μάλλον η καλύτερη».

Η σύζυγός του. Ολυμπία Χοψονίδου και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά του βούτηξαν για τον Σταυρό το πρωί της Κυριακής (6/1), αλλά ο V-Span δεν τους ακολούθησε γιατί «είχα υποχρεώσεις με την ομάδα. Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και μαζί με τη σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις