Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μάλκομ Γκρίφιν!

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Μάλκομ Γκρίφιν!
twitter.com/aekbcgr

Στην ΑΕΚ ο Μάλκομ Γκρίφιν! Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου γκαρντ.

Την απόκτηση του Μάλκομ Γκρίφιν για την επόμενη σεζόν (1+1) ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον 26χρονοΑμερικανό να ενισχύει τους “κιτρινόμαυρους” στη θέση των γκαρντ.

Ο Γκρίφιν επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αφού κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Σε 13 ματς της Α1 ο Αμερικανός γκαρντ είχε 15.9 πόντους, 5 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, γεγονός που του “έφερε” τη μετεγγραφή του στη Ζενίτ.

Με τη ρωσική ομάδα, ο Γκρίφιν είχε 3.8 πόντους, 3.5 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην VTB League. Στο Eurocup όμως τα πήγε καλύτερα, έχοντας 10.8 πόντους, 4.2 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Ο Γκρίφιν δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συγκεκριμένη μετεγγραφή, στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site της ΚΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον προπονητή Λούκα Μπάνκι που τον επέλεξε, ενώ τόνισε πως θα δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχει η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Μάλκολμ Γκρίφιν στο aekbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για το νέο ταξίδι, που ξεκινάω με την ΑΕΚ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που πέτυχε κάτι σπουδαίο την περίοδο, που έφυγε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Μπάνκι που με επέλεξε και όλο τον οργανισμό για την ευκαιρία, που μου δίνει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ σε αυτή τη φάση της καριέρας μου και δηλώνω έτοιμος να φορέσω με υπερηφάνεια τα κιτρινόμαυρα! Υπόσχομαι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις