Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ΑΕΚ πάει στα Άνω Λιόσια από τη νέα σεζόν!

Η ΑΕΚ πάει στα Άνω Λιόσια από τη νέα σεζόν!
ΦΩΤΟ intime

Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα της δώσουν το δικαίωμα να αγωνίζεται στο κλειστό της πάλης, στα Άνω Λιόσια, από τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport», ο Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε επαφές με την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου η ΑΕΚ να αγωνιστεί από τη νέα αγωνιστική σεζόν στα Άνω Λιόσια.

Οι τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες φαίνεται πως θα ξεπεραστούν και η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου για την αξιοποίηση των ακινήτων (συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα) αναμένεται να δώσει την έγκριση της για την παραχώρηση του κλειστού της πάλης στα Άνω Λιόσια στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχουμε και τις σχετικές ανακοινώσεις πριν το Πάσχα.

Στο γήπεδο θα χρειαστεί να γίνουν μια σειρά από έργα, προκειμένου να φιλοξενηθούν αγώνες του μπάσκετ. Εκτιμάται, πως οι εργασίες δεν θα πάρουν πάνω από δύο μήνες, ενώ οι υπόλοιπες παρεμβάσεις θα γίνουν σταδιακά και θα ολοκληρωθούν σε διάστημα έξι μηνών.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος θα χρειαστεί να βάλει περίπου 2 εκατ. ευρώ για τη διαμόρφωση της αρένας, ενώ για τις υπόλοιπες παρεμβάσεις θα απαιτηθεί ίσως και τετραπλάσιο ποσό, που θα εξασφαλιστεί πιθανότατα με δάνειο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις