Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Κυβέρνηση πήρε θέση για το ματς του Ολυμπιακού στο Μιλάνο!

Η Κυβέρνηση πήρε θέση για το ματς του Ολυμπιακού στο Μιλάνο!

Ήταν ξεκάθαρος! Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε στο πρόβλημα που έχει προκύψει στο Αρμάνι – Ολυμπιακός, ξεκαθαρίζοντας πως η Κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ.

Απαντώντας σε ερώτηση που του τέθηκε από το NewsIt.gr, σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει στο Αρμάνι – Ολυμπιακός, λόγω του κορονοϊού που έχει “χτυπήσει” το Μιλάνο, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε πως η Κυβέρνηση ενώνει τη… φωνή της με τους Πειραιώτες και ζητά να πρυτανεύσει η λογική.

“Η θέση της επίσημης ελληνικής Πολιτείας έχει εκφραστεί. Έχει δοθεί σύσταση από τον ΕΟΔΥ προς την ΚΑΕ Ολυμπιακός, που λέει να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο. Εμείς λέμε ότι θα πρέπει να το ξαναδούν το ζήτημα οι αρχές της Euroleague. Όταν οι Ιταλικές αρχές έχουν αναστείλει την λειτουργία των πρωταθλημάτων τους και είναι οξύμωρο είναι να γίνονται διεθνείς αγώνες.

Ολυμπιακός: Η Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας του ζητά να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο!

Έχουμε πει πως πρέπει να μείνει εδώ. Εμείς γι’ αυτό το λόγω ενώνουμε τη φωνή μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Υπάρχουν πολλές επιπτώσεις αν πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Τι θα γίνει με την επιστροφή τους, με τα υπόλοιπα ματς και με τους ανθρώπους που είναι κοντά στους αθλητές.

Πιστεύουμε ότι τελικά θα πρυτανεύσει η λογική. Υπάρχουν αρκετές ημέρες να υπάρξει αναβολή και να γίνει το ματς κάποια άλλη στιγμή. Δεν είναι σκόπιμο να γίνει ένα τέτοιο ματς” τόνισε ο Στέλιος Πέτσας.

.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις