Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Η «χρυσή» εθνική του ’87 στο ΟΑΚΑ για αιμοδοσία! (pic)

Η «χρυσή» εθνική του ’87 στο ΟΑΚΑ για αιμοδοσία! (pic)
Intime.gr

Η συνέχιση της αιμοδοσίας και τις… ημέρες του κορονοϊού, ώστε να εξασφαλιστεί αυτό το πολύτιμο αγαθό και να υπάρχει επάρκεια αίματος για όσους το έχουν ανάγκη, είναι ένας από τους σημαντικούς στόχους που έχουν τεθεί αυτή την περίοδο. Μια από τις πρώτες μεγάλες αθλητικές αγάπες, η Εθνική μπάσκετ του 1987, έδωσε το «παρών» σε αυτή την προσπάθεια.

Άρχισε σήμερα (21.04.2020) στο ΟΑΚΑ η διήμερη εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και αρωγούς 10 Δήμους της ευρύτερης περιοχής.

Το “παρών” στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, αντιπροσωπεία της “χρυσής” Εθνικής μπάσκετ του 1987, αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Παναγιώτη Φασούλα, Νίκο Φιλίππου, Μιχάλη Ρωμανίδη, Νίκο Λινάρδο και Λιβέρη Ανδρίτσο.

Επίσης, στην αιμοδοσία συμμετείχαν ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Πετοσφαίρισης (ΠΑΣΑΠ), Παναγιώτης Πελεκούδας, και η μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού, Άσπα Καλαμπάκου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά” του Υφυπουργείου Αθλητισμού και έχει ως στόχο να συνεισφέρει στις ανάγκες για αίμα, που είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτή την περίοδο.

“Στη σημερινή αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ με τη χρυσή ομάδα του ’87 που ήταν η πηγή έμπνευσής μας, καθώς μας δίδαξε ότι τίποτε δεν είναι αδύνατο.

Τους ευχαριστούμε, όπως και το “Χαμόγελο του παιδιού” για την προσφορά τους. Οι δυσκολίες μας ενώνουν (…κρατώντας πάντα τις αποστάσεις ” ανέφερε σε σχόλιο του στο Twitter ο κ. Μαυρωτάς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις