Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ιστορική βραδιά για τους Αντετοκούνμπο! Βασικοί και οι δύο στην ελληνική βραδιά του Μιλγουόκι (videos)

Ιστορική βραδιά για τους Αντετοκούνμπο! Βασικοί και οι δύο στην ελληνική βραδιά του Μιλγουόκι (videos)
ΦΩΤΟ twitter

Οι Μιλγουόκι Μπακς διοργάνωσαν ελληνική βραδιά στο ματς με τους Νάγκετς και ο κόουτς Μπαντ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικούς τους αδερφούς Αντετοκούνμπο, σε μία ιστορική στιγμή για τους ίδιους και την Ελλάδα.

Ελληνικό γλέντι στήθηκε στο γήπεδο των Μιλγουόκι Μπακς από τη διοίκηση των “ελαφιών”, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, όμως αυτή τη φορά η ομάδα είχε και δύο Έλληνες βασικούς στο παρκέ.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί στην πρώτη πεντάδα της ομάδας του και μάλιστα συνεργάστηκαν σε ένα καλάθι του δεύτερου, το οποίο και πανηγύρισαν έξαλλα.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: “Ήταν τόσο σουρεαλιστικό”

«Σκέψου να είσαι 14 χρονών οκ; Και είσαι στο δωμάτιο σου και μιλάς με τον αδελφό σου, φαντάσου αν παίζαμε μαζί, στην ίδια ομάδα, σε ένα στάδιο 20.000 ανθρώπων και αλλάζουμε πάσες και σκοράρουμε. Και δες σήμερα, έτρεχα για το λέι απ και ο Γιάννης σταματά και πασάρει την μπάλα και σκοράρω και τότε καταλαβαίνω ότι έγινε. Είναι τόσο σουρεαλιστικό».

https://twitter.com/Bucks/status/1223488502328938497

Γιάννης Αντεςτοκούνμπο: “Θα το θυμάμαι για πάντα”

«Ήταν απίστευτο φίλε. Ποτέ δεν έχουμε ξεκινήσει μαζί παιχνίδι. Ούτε στην Εθνική, ούτε στην ομάδα δεν έχουμε ξεκινήσει μαζί. Αυτό που έγινε είναι κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Νομίζω ότι έκανε σπουδαία δουλειά».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις